Επαγγελματικοί Χώροι

Λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας...Ασχοληθείτε απερίσπαστα με την επιχείρησή σας και αφήστε τα «μικρά» σας προβλήματα σε εμάς...

Η Οικοανάπτυξη γνωρίζει ότι κάθε κτίριο έχει τις δικές του ανάγκες ανάλογα με τη δομή, τη λειτουργία του, τους κανονισμούς υγιεινής κα ασφάλειας, τις πρακτικές αποθήκευσης κλπ. Γνωρίζει επίσης ότι δεν υπάρχει ένα είδος παρασίτου που να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο σε έναν τύπο εγκατάστασης ή κτιρίου. Η Οικοανάπτυξη παρέχει ειδικευμένα προγράμματα προστασίας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δουλεύουμε μαζί σε προγραμματισμένες συναντήσεις στο πεδίο (on site) για να βεβαιωθούμε ότι είστε απολύτως ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας.

 

Βιομηχανία Τροφίμων
Καταλαβαίνουμε ότι η παρουσία και ενός μόνο παρασίτου, αποτελεί σημαντικό πρόβλημα σε μια Βιομηχανία Τροφίμων. Γι' αυτό, τα προγράμματα προστασίας της Οικοανάπτυξης διαμορφώνονται ειδικά για να αντιστοιχούν στις προδιαγραφές HACCP και να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του ΕΦΕΤ, αλλά και οποιουδήποτε άλλου Δημόσιου ή Ιδιωτικού Ελεγκτικού Φορέα της Ελλάδας ή του Εξωτερικού. Η Οικοανάπτυξη μεριμνά ώστε να μπορείτε να πιστοποιήσετε ανά πάσα στιγμή ότι έχετε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διαφυλάσσετε τα προϊόντα σας από έντομα και τρωκτικά.

Νοσοκομεία – Υπηρεσίες Υγείας
Το νοσοκομειακό πρόγραμμα της Οικοανάπτυξης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και περιβαλλοντικά συμβατό. Βασίζεται στις αρχές της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην απογραφή και ανάλυση εκείνων των παραγόντων που καθιστούν τις εγκαταστάσεις ενός νοσοκομείου ελκυστικές και φιλόξενες στα παράσιτα.

Ξενοδοχεία
Σύμφωνα με έρευνες, όταν ένας πελάτης ξενοδοχείου έχει κάποια αρνητική εμπειρία με την ύπαρξη παρασίτων, ποσοστό μεγαλύτερο του 90% μεταφέρει την εμπειρία του αυτή σε άλλους 10...Η θέα μιας κατσαρίδας στο πάτωμα του μπάνιου, ή ενοχλητικές μύγες στον πρωινό μπουφέ μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε απώλεια εν δυνάμει πελατών και ζημιά στην εικόνα του ξενοδοχείου. Με πελάτες που καταφθάνουν καθημερινά από όλο τον κόσμο και με την ύπαρξη ποικίλων «εν δυνάμει εστιών παρασίτων», τα ξενοδοχεία αποτελούν μια ιδιαίτερη πρόκληση για την εταιρεία μας, τόσο από πλευράς αποτελεσματικότητας όσο και από πλευράς διακριτικότητας που αρμόζει στο χώρο σας.

Μαζική Εστίαση
Οι πελάτες περνούν όλο και περισσότερες ώρες στο εστιατόριό σας και εσείς θέλετε να τους παρέχετε ό,τι καλύτερο. Επιτρέψτε τους να απολαύσουν τον όμορφο χώρο και τα πιάτα που έχετε ετοιμάσει για αυτούς. Η ενοχλητική παρουσία εντόμων μπορεί να χαλάσει την εικόνα για την οποία τόσο προσπαθήσατε. Αλλά και στην ουσία, τα παράσιτα ενοχοποιούνται για πολλές ασθένειες μέσω μεταφοράς μικροβίων (E. Coli, Salmonela κ.ά.) στα τρόφιμα. Μην ρισκάρετε. Το πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων της Οικοανάπτυξης, μπορεί να σας απαλλάξει από τους ενοχλητικούς εισβολείς και τα μικρόβια τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, μεταξύ των οποίων, προτάσεις εξυγίανσης και υπηρεσίες αποκλεισμού, ώστε να περιορίσουμε τις χημικές εφαρμογές στο ελάχιστο δυνατό.

Διαχείριση Εγκαταστάσεων
Οι κατασκευαστικές εταιρείες και οι διαχειριστές κτιρίων και εγκαταστάσεων (Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα, Εγκαταστάσεις Golf, Αεροδρόμια, Εμπορικά Κέντρα, Ιππικοί Όμιλοι, κλπ) πρέπει να παρέχουν και να διατηρούν για τους πελάτες τους ένα περιβάλλον ελεύθερο παρασίτων. Πουλιά, κουνούπια και τρωκτικά μπορεί να γίνουν μόνιμοι επισκέπτες στις εγκαταστάσεις σας, γεγονός που πολύ συχνά σχετίζεται με τη δομή των κτιρίων και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Αποθήκες χωρίς εξαερισμό και φωτισμό, χώροι με δύσκολη πρόσβαση, ψευδοροφές και ψευδοπατώματα, αεραγωγοί και αποχετεύσεις αποτελούν πάντα δημοφιλή σημεία εισβολής και παρέχουν καταφύγιο στα παράσιτα ώστε να αυξηθούν απαρατήρητα. Ειδικές κατασκευές και διαμορφώσεις, όπως βιολογικοί καθαρισμοί, χώροι κομποστοποίησης, αποθήκες κατεστραμμένων ή επιστρεφόμενων υλικών, τεχνητές λίμνες, βραχώσεις, καρποφόρα φυτά και δένδρα μπορεί να αυξήσουν σημαντικά την ποικιλία και τον αριθμό των παρασίτων. Η Οικοανάπτυξη μπορεί να ετοιμάσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Διαχείρισης Παρασίτων για τις εγκαταστάσεις σας.

Μικρές Επιχειρήσεις
Οι μικρές επιχειρήσεις βασίζονται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με «πιστούς» πελάτες. Η σχέση αυτή μπορεί να κλονισθεί από τη παρουσία παρασίτων στις εγκαταστάσεις και στα προϊόντα σας. Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι πελάτες, σπάνια θα σας απευθύνουν μια προφορική ή και γραπτή διαμαρτυρία εάν έχουν κάποια αρνητική εμπειρία στο κατάστημά σας. Είναι όμως σίγουρο ότι θα το πουν σε άλλους 10 μόλις βγουν από αυτό! Μη ρισκάρετε τη φήμη σας. Ζητήστε μια δωρεάν επίσκεψη από τους ειδικούς μας. Μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα προστασίας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και σ' αυτό που περιμένουν οι πελάτες από εσάς.

Σχολεία
Τα παράσιτα μπορούν να προσβάλουν οποιοδήποτε χώρο προσφέρει τροφή, νερό και καταφύγιο και τα σχολεία δεν εξαιρούνται από αυτό τον κανόνα. Με δεδομένη την ευαισθησία που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι χώροι αυτοί, τα σχολεία αποτελούν για εμάς ιδιαίτερη πρόκληση. Έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, τα προγράμματα βασίζονται στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων, προκρίνοντας κατά βάση μη χημικές μεθόδους.