Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων

Σήμερα, νέες μέθοδοι όπως η Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ελαχιστοποίηση χρήσης χημικών, και στην απομάκρυνση όλων εκείνων των παραγόντων που χρειάζονται τα παράσιτα για να επιβιώσουν, κάνουν το έργο μας πιο αποτελεσματικό και πιο φιλικό στο περιβάλλον αλλά και στον πελάτη.

Αυτό που μένει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι η αποτελεσματική καταπολέμηση όλων των «ενοχλητικών εισβολέων» εξαρτάται όχι μόνο από την ποιότητα των μέσων καταστολής αλλά και από τον τρόπο που αυτά χρησιμοποιούνται. Και η καλύτερη τεχνολογία θα ήταν άχρηστη αν δεν υπήρχε η ικανότητα και η εμπειρία για την αξιοποίηση της.

Η Οικοανάπτυξη ακολουθεί πιστά τις σύγχρονες επιταγές του επαγγέλματος που ασκεί με συνέπεια τα τελευταία 15 χρόνια. Οι άνθρωποι της είναι μορφωμένοι επιστήμονες και κατάλληλα εκπαιδευμένοι ώστε να ανταπεξέρχονται σε οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να εμφανιστεί κατά την εκτέλεση των έργων.

Εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο όλα τα μέσα που προσφέρει η σύγχρονη βιομηχανία της καταπολέμησης παρασίτων. Χρησιμοποιούν όλα τα σύγχρονα μέσα ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα της διαχείρισης πληροφορίας ( GIS, GPS, Bar Code, ERP, CRM), για άμεση επικοινωνία με τον πελάτη στον τομέα του ελέγχου και πιστοποίησης των εργασιών.

Εκπαιδεύονται για να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες χρήσης των σκευασμάτων, να εφαρμόζουν ορθολογικά ασφαλείς μεθόδους, και να εργάζονται σεβόμενοι τις απαιτήσεις και τις ευαισθησίες πελατών και περιβάλλοντος.

Έχουν την γνώση και την εμπειρία να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στην επιστημονική, τεχνική, επιχειρησιακή αλλά και την επικοινωνιακή τους διάσταση.

Η Οικοανάπτυξη αναβαθμίζει το απαξιωμένο επάγγελμα των μυοκτονιών – απεντομώσεων στον προνομιακό χώρο της Εφαρμοσμένης Οικολογίας και τον παρωχημένο ρόλο του «εξολοθρευτή» σε μία σημαντική και πετυχημένη επαγγελματική καριέρα.